KOZMETIKA

8000 székesfehérvár kelemen béla utca 1.  I  06-20-531-27-51


székesfehérvár  I  kozmetika  I  c-studio


ARCKEZELÉSEK

Az arckezelések nálunk, Székesfehérváron a C-studio kozmetikusainál minden esetben arctisztítással kezdődik. Az arctisztítás manapság igen fontos dolog és nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem a napi higiénia alapvető részévé vált, hiszen ez az ami először szembe tűnik ha valakivel találkozunk. Az arc tisztításakor a bőrfelületet a kozmetikus megszabadítja a külső hatásoktól (por, pollen, baktériumok), illetve az elhalt hámréteget és zsírokat. Amikor az arcot megtisztította a kozmetikus, utána elkezdheti s kezelést ami többféle lehet.

- Hidratáló arckezelésnél a bőrréteget hialuronsav-val töltjük fel amely növeli a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát, ezáltal    csökkennek a kissebb ráncok.


- Revitalizáló arckezelés esetén a kozmetikus által kezelt bőrfelületen nem csak a nedvesség, hanem a zsírtartalmat is növeljük, amiképp a mélyebb ráncok is simulnak az arckontúrok fiatalosabbá válnak.

- Anti-Aging arckezelésnél ultrahanggal és arcmasszázzsal juttatjuk a hatóanyagot a bőr legmélyebb rétegeibe is, amelynél látványos eredmények érhetők el teljesen fájdalommentesen.

 

Gyantás kezelések

Gyantás kezelések esetén a bőrfelületet előkészítjük, zsírtalanítjuk hogy a kozmetikus ne sértse a kezelt páciens bőrét. Gyantás kezelésnél a szőrszálakat  száliránnyal ellentétesen húzzuk ki a hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. A gyantás kezelés előnye, hogy a szőrszálakat a gyökérrel együtt húzza ki, ám a kezelés kissé fájdalmas.

 

LÉZERES VÉGLEGES SZŐRTELENÍTŐ KEZELÉSEK

Új, lézeres szőrtelenítő technikánk teljesen elérhető áron szőrtelenít alkalmanként is (nem sokkal drágább, mint a gyanta), illetve  pár hét után már a szőrszálak 85%a nem nő ki, azokat a szőrszálakat teljesen megsemmisíti.  Nagyjából a gyantázás árában  (mintha pár hétig csak gyantázna, és utána már nem nő ki a szőr egyáltalán) hetek múlva már nincs szőrzet az adott területen. Az új technika, a lézeres végleges szőrtelenítés Székesfehérváron elérhető a C-studio-ban.

 

Smink

Székesfehérváron a C-studio kozmetikusai foglalkoznak hétköznapi és alkalmi sminkek készítésével. Sminkek mellé igény esetén készítünk szempillát, szempilla festést is.

Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown:0Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php71/var/lib/php/session) in Unknown:0